Κατσουράνης: «Δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός» - Το σχόλιο για Μπερνάρ, μεταγραφές! (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Τη ροή του αγώνα με τον ΠΑΣ την καθόρισε η αλλαγή του τερματοφύλακα, γιατί δεν είχε πολλές φάσεις ο Παναθηναϊκός. Γενικά, βγάζει ουσία στο παιχνίδι του και δεν τρώει φάσεις. Είναι μια ομάδα που δεν παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με πέρσι, αλλά έχει ουσία. Είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα κι ας έχει ένα εύκολο πρόγραμμα στην αρχή. Είναι νωρίς, πάντως, αναπτύχθηκε η ομάδα, όπως περιμέναμε.

Πιστεύω πως οι μεταγραφές (σ.σ Τσόκαι, Τρουιγιέ) θα είναι εύστοχες. Σίγουρα το έψαξαν για αυτές τις προσθήκες. Το 5X5 είναι πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν παίζει με βασικούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα οι δύο βασικοί στόπερ, έλειπε ο Χουάνκαρ, ο Κώτσιρας. Είναι μια ομάδα δουλεμένη. Ο Μπερνάρ χρειάζεται παιχνίδια για να γίνει ουσιαστικός, δεν αρκεί μονάχα να ομορφύνει το παιχνίδι της ομάδας.»

«Δε νομίζω ότι είναι κόκκινη στη φάση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News