«Κάτω από 1% για Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκό!»

«Κάτω από 1% για Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκό!»

Βάσει των τωρινών δεδομένων, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ισχυρίστηκε στην εκπομπή του SDNA, «Magic Euroleague» πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μόνο με… θαύμα θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια της μπασκετικής κουβέντας για τον Εξάστερο, ο διευθυντής του SDNA μίλησε για τα σενάρια που θέλουν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

«Δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, με βάση τα τωρινά δεδομένα. Αν γίνει κάτι μελλοντικά και συναντηθεί ο Σέρβος με τον Διαμαντίδη, ή τον Αλβέρτη, ή τον Τριαντόπουλο, δεν το ξέρω. Αν έχει κάποιος την πληροφόρηση, ας βγει να μας το πει!»

Ως γνωστόν από τη χθεσινή του συνέντευξη στο κανάλι N1, ο Ομπράντοβιτς θα πάρει την απόφασή του μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News