Κατήγγειλε τη σύμβαση, ζήτα τη Λεωφόρο ο Ερασιτέχνης

Αλαφούζος: "Ο Γιαννακόπουλος θέλει να διαλύσει κάθε προσπάθεια ανάκαμψης του Παναθηναϊκού"

Ο Ερασιτέχνης με εξώδικο προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε τα κλειδιά του «Απόστολος Νικολαΐδης», καταγγελοντας τη σύμβαση για το γήπεδο.

Χαρακτηριστικά το εξώδικο αναφέρει «Σας δηλώνουμε πως καταγγέλλουμε το ως άνω από 30.12.2013 ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως καθώς επίσης την από 12.3.2014 πρόσθετη πράξη ιδιωτικού συμφωνητικού και την από 12.4.2018 τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού. Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων. Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Αυτό, πάντως, που με κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο διαμηνύουν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη προς πάσα κατεύθυνση, είναι πως οι δικές τους πόρτες ήταν, είναι και θα παραμένουν πάντα ανοικτές, όπως και αυτές της Λεωφόρου για τον μεγάλο «αδερφό», τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ως εκ τούτου, στον Ερασιτέχνη αναμένουν πλέον τη διοίκηση της ΠΑΕ να επανέλθει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, αλλά με συγκεκριμένη και επί της ουσίας πρόταση διευθέτησης του χρέους και όχι με αερολογίες..

Eλέγξτε επίσης

Άνετη νίκη

Άνετη νίκη

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.