Κάτι πρέπει να γίνει με τους λάτιν

Κάτι πρέπει να γίνει με τους λάτιν

Βάσει πεπραγμένων στο χορτάρι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δείχνει πως με το γκολ δεν το έχει.

Φοβερές φάσεις του παρουσιάστηκαν με την ΑΕΚ και δεν τις εκμεταλλεύτηκε, το ίδιο έγινε στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όταν σε κενή εστία, με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο κόντεψε να βγάλει την μπάλα…πλάγιο!

Το παιδί παρουσιάζεται βαρύ. Ντρίμπλα δεν έχει, ταχύτητα δεν έχει, αν πραγματικά έχουν δοθεί 2.000.000 ευρώ δεν λέμε πως είναι πεταμένα λεφτά, αλλά πρέπει να κάνει αγώνα για να δικαιώσει όσους τον έκαναν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη επί εποχών Αλαφούζου.

Επίσης κάτι πρέπει να γίνει και με την περίπτωση Βιτάλ. Με το που βγήκαν από το ματς ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ και πέρασαν ο Βραζιλιάνος και ο Χατζηγιοβάνης η ομάδα δεν έκανε το παραμικρό μπροστά. Μήπως ο Βραζιλιάνος φυλάει τα πόδια του επειδή ξέρει ότι δεν θα μείνει του χρόνου;

Άλλωστε τα λεφτά είναι πολλά για την μεταγραφή του και ήδη πρέπει να έχει καταλάβει τι παίζει στο Κορωπί με την ομάδα να είναι μονίμως κάτω από τα ιστορικά της στάνταρ δίχως να δείχνει την παραμικρή σπουδή να επανέλθει σε glory days.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News