Κάτι.. καλό περιμένουν στον Εξάστερο για 4άρι

Κάτι..  καλό περιμένουν στον Εξάστερο για 4άρι

Το θέμα του πάουερ φόργουορντ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός παραμένει ακόμα όχι ανοιχτό, αλλά ορθάνοιχτο, και στον ανοιχτό ορίζοντα δεν φαίνεται το παραμικρό.

Οι «πράσινοι», όμως, δεν αγχώνονται. Και έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι. Το μοναδικό γρανάζι που λείπει από την «πράσινη» μηχανή είναι αυτό του ξένου στη θέση «4».

[ads2]

Ετσι, το «τριφύλλι» έχει την πολυτέλεια να συνεχίζει το ψάξιμο χωρίς άγχος και πίεση χρόνου μέχρι να βρει ένα «λαβράκι» και δεν αποκλείεται το όλο ζήτημα να πάει ακόμα και μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Η λίστα που έχει στα χέρια του ο Αργύρης Πεδουλάκης περιλαμβάνει στη συντριπτική πλειοψηφία Αμερικανούς παίκτες, καθώς από την κοινοτική αγορά ελάχιστοι παίκτες έκαναν «κλικ» στην ομάδα (π.χ. ο Κροάτης Ντάμιαν Ρουντέζ). Οι περιπτώσεις των Οκάρο Γουάιτ (Μαϊάμι) και Ντέρικ Μπράουν της Εφές δείχνουν να μην απασχολούν πλέον και τόσο πολύ τον Παναθηναϊκό, καθώς ουδείς ξέρει αν θα μείνουν τελικά ελεύθεροι από τις ομάδες τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News