Κάτι χρωστάει ο Χατζηγιοβάνης

Κάτι χρωστάει ο Χατζηγιοβάνης

Tον περασμένο Νοέμβρη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του απέναντι στην ΑΕΚ.

Tον περασμένο Νοέμβρη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του απέναντι στην ΑΕΚ.

Η άμυνα της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου αισθάνθηκε για τα καλά τον νεαρό εξτρέμ, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μέχρι και το χρονικό σημείο που έγινε αλλαγή από τον προπονητή του.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εκείνου του φοβερού 3-2 ο Μυτιληνιός είχε… αφηνιάσει κάνοντας άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα.

Από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης του Περέα, ενώ δημιούργησε αρκετές ακόμα επικίνδυνες καταστάσεις για τους φιλοξενούμενους στις οποίες η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Εκείνη την εποχή ο μικρός είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και θαρρεί κανείς πως είχε απελευθερωθεί ψυχικά έχοντας πάρει ρόλο βασικού στο τριφύλλι.

Ήταν το διάστημα που το δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, ενώ και στην Τούμπα -μια εβδομάδα πριν την απίθανη ανατροπή με τους κιτρινόμαυρους- ήταν πολύ δραστήριος.

Βάσει εμφανίσεων ο Βιγιαφάνιες και ο Αϊτόρ έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα την Κυριακή αλλά ενδεχομένως ο Τάσος να κληθεί να βοηθήσει. Χρωστάει κάτι στον κόσμο αν θυμηθούμε την άτσαλη κίνησή του στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη που έφερε το γκολ του Φορτούνη αλλά και το κακό τελείωμα που έκανε προ του Σα χαραμίζοντας έτσι μια εξαιρετική επιθετική συνεργασία των συμπαικτών του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News