Καθρεύτης οι πανηγυρισμοί!

«Μαγεία» Ζαγαρίτη, 0-2 ο Κουρμπέλης! (vid)

Η υγιής και στρωμένη ομάδα φαίνεται από τις νίκες, τα γκολ που σκοράρει και το θέαμα που προσφέρει. Αυτά είναι τα βασικά όμως υπάρχουν κι άλλα μικρότερα που παραμένουν εξίσου σημαντικά.

Δείτε πως πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το δεύτερο γκολ του και θα καταλάβετε πολλά για την καλή ψυχολογία που επέστρεψε στο Κορωπί κι ήταν το μεγάλο ζητούμενο μετά από ένα ακόμα άθλιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Μέχρι πρότινος νόμιζες ότι ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του, τις μέρες που ο Πογιάτος επέμενε να …καίει παίκτες βάζοντάς τους να κάνουν πράγματα που δεν μπορούσαν να φέρουν εις πέρας (Καρλίτος έξω αριστερά, Κουρμπέλης μοναδικό «εξάρι», Πούγγουρας και Μαυρομάτης σε ρόλους αριστερού μπακ).

Το κλίμα είχε στραβώσει από πολύ νωρίς και δεν χρειάστηκαν παρά λίγες εβδομάδες για να κατανοήσουμε πως η ομάδα έπρεπε να αλλάξει προπονητή.

Ακουγόταν έντονα τότε το όνομα του Γιάννη Αναστασίου κι είμασταν σκεπτικοί στην ιδέα του…ξαναζεσταμένου φαγητού αλλά ο ερχομός Μπόλονι ανανέωσε το ενδιαφέρον μιας και μιλάμε για μια περπατημένη …αλεπού των πάγκων που απλώς χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να μάθει το υλικό του και να περάσει την φιλοσοφία του.

Ακόμα κι αδικημένοι ποδοσφαιριστές (Μπουζούκης) ή άλλοι που τρώνε πάγκο κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι (Καρλίτος) βίωσαν πολύ έντονα το ντέρμπι με την ΑΕΚ κι ήταν από τους πρώτους στους πανηγυρισμούς, εικόνες που σκόρπισαν ικανοποίηση στο ταλαιπωρημένο πράσινο κοινό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News