"Κάθε νίκη... πρόκριση"

"Κάθε νίκη... πρόκριση"

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε πως κάθε εντός έδρας νίκη θα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση κι απέναντι στην Ουνικάχα (8/1, 21:45) θέλει να έχουν τον ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να μην επιβάλει το δικό της ρυθμό και αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο, ξέρουμε τι είδους παιχνιδιού παίζει.

[ads2]

Ήταν μία σχετικά καλή αρχή, αν και δε φύγαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε. Από εκεί και πέρα τώρα ξέρουμε ότι τώρα είναι τα σοβαρά και σημαντικά παιχνίδια. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι μετρά, κάθε εντός έδρας νίκη σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Θέλουμε και μία ή δύο εκτός έδρας νίκες για να περάσουμε, αλλά από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι στο ΟΑΚΑ, είτε εκτός έδρας».

Για τους παίκτες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ειδικά τον Τζάκσον που είναι σε φόρμα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News