«Καθάρισε» τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός (1-0)

«Επέστρεψε» με νίκη ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατρόμητο

Τη νίκη, έστω και δύσκολα, πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα των ομάδων Κ19.

Με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, το τριφύλλι νίκησε τους Αγρινιώτες με 1-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague K19 που διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Καλοσκάμη, ενώ στο δεύτερο μέρος έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες. Εν τέλει το γκολ της νίκης ήρθε στο 89ο λεπτό από τον Κρυπαράκο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού έπειτα από σουτ του Βολάκη.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Καρνέσης (77′ Κυριόπουλος), Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Κρυπαράκος, Κωστόπουλος (70′ Βολάκης), Τζαβίδας (64′ Νταμπίζας), Στόιος (46′ Φρόκου), Καλοσκάμης (70′ Προδρομίτης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News