Καθαρές κουβέντες και ειλικρίνεια ζητά ο Γερουλάνος από τον Μπακογιάννη για τον Παναθηναϊκό

Καθαρές κουβέντες και ειλικρίνεια ζητά ο Γερουλάνος από τον Μπακογιάννη για τον Παναθηναϊκό

Ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες ζήτησε ο Παύλος Γερουλάνος από τον Κώστα Μπακογιάννη στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τη Διπλή Ανάπλαση.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις υποσχέσεις του δημάρχου στην κατασκευή γηπέδου, μέχρι και πολύ πρόσφατα.

Τόνισε τις δυσκολίες που έχει το εγχείρημα, αν μπορεί όμως να γίνει τότε θα είναι ο πρώτος που θα το στηρίξει.

«Αν δεν είμαστε ειλικρινείς θα μας πάρει όλους η μπάλα». Ολόκληρη η τοποθέτηση του Παύλου Γερουλάνου για το θέμα είναι η εξής: «Πρώτον, τι εννοεί ο κ. Γιαννακόπουλος με την συνέντευξη τύπου όταν λέει ότι του υποσχεθήκατε γήπεδο; Ισχύει; Και αν ναι, μέσα από ποια διαδικασία; Η διπλή ανάπλαση, όσο και αν την θέλουμε, έχει τεράστιες δυσκολίες και στην πράξη και στην οικονομική υποστήριξη; Πάνω σε ποια βάση διευρύναμε το εγχείρημα;

Αν μπορούμε να το κάνουμε μακάρι και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το στηρίξουμε, Αν όχι, καλά θα κάνουμε να είμαστε ειλικρινείς. Μέχρι σήμερα η απουσία ειλικρίνειας από όλα τα μέρη έχει δημιουργήσει προσδοκίες που κανένας δεν μπορεί να διαχειριστεί. Αν δεν είμαστε και εμείς ειλικρινείς θα μας πάρει μπάλα όλους που στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News