«Κατεβαίνει» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Σκουντής στις βουλευτικές εκλογές!

«Κατεβαίνει» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Σκουντής στις βουλευτικές εκλογές!

Ο γνωστός αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής, θα είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε μετά από μία σειρά συζητήσεων με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη οι εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν μέσα στην άνοιξη, ενώ το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το Ρέθυμνο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα στις 29 Ιανουαρίου, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Σκουντής γεννήθηκε το 1963 στον Πειραιά, ενώ ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το μακρινό 1979, έχοντας εργαστεί σε πολλά μέσα.

Είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει παρακολουθήσει όλα τα Φάιναλ Φορ της Euroleague (από το 1988 και μετά), ενώ έχει καλύψει έξι διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, οκτώ Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μπάσκετ, 15 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Μπάσκετ, 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Υγρού Στίβου, 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Υγρού Στίβου, 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου, τρεις διοργανώσεις Μεσογειακών Αγώνων (1983, 1993, 1997), σειρές τελικών και Αll Star Games του ΝΒΑ και πολλές άλλες διοργανώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς σε διάφορα αθλήματα.

Το 1999 και το 2015 βραβεύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου για το “καλύτερο ρεπορτάζ της χρονιάς” (στον Γραπτό Τύπο και στην Τηλεόραση/κατηγορία ντοκιμαντέρ), ενώ έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση» και από διάφορους ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News