«Κατέθεσε πρόταση για Βιτίνιο ο Παναθηναϊκός»

«Κατέθεσε πρόταση για Βιτίνιο ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον εξτρέμ Βιτίνιο και περιμένει την απάντηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την βραζιλιάνικη gazzetta esportiva, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βιτίνιο και περιμένει την απάντηση του βραζιλιάνικου συλλόγου για να μπει σε άμεσες διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιθετικός, όσο και ως εξτρέμ από τα αριστερά!

Το συμβόλαιο του Βιτίνιο με την Φλαμένγκο λήγει την 1η Ιανουαρίου του 2023 και έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- είναι για άμεση μεταγραφή του στην Ελλάδα, δίνοντας παράλληλα στην «Φλα» και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που η πρόταση γίνει δεκτή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News