«Κατέθεσε πρόταση σε Ερυθρό Αστέρα για Πάβκοβ ο Παναθηναϊκός»

«Κατέθεσε πρόταση σε Ερυθρό Αστέρα για Πάβκοβ ο Παναθηναϊκός»

Πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ φέρεται να έκανε ο Παναθηναϊκός, με τους Σέρβους να ζητούν περισσότερα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, το βλέμμα είναι στραμμένο στον Μίλαν Πάβκοβ.

Μάλιστα, όπως τονίζει η έγκυρη ιστοσελίδα «Mozzart Sport», οι «Πράσινοι» έκαναν πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα ύψους 600.000 ευρώ, η οποία όμως δεν έπεισε τους «Ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο Αστέρας ζητά 1.5 εκατ. ευρώ, αν και είναι διατεθειμένος να πέσει αρκετά, μιας και ο κόουτς, Στάνκοβιτς έχει αρκετές λύσεις στα χέρια του. Ο 28χρονος επιθετικός μετρά φέτος 3 γκολ σε δυο ματς πρωταθλήματος, ενώ την περσινή σεζόν πέτυχε 14 τέρματα και 8 ασίστ σε 42 παιχνίδια.

Οι Σέρβοι τονίζουν πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και είναι πιθανή μια νέα πρόταση του Παναθηναϊκού. Για τον Πάβκοβ ενδιαφέρον έδειξε και η Τζένοα, χωρίς όμως να προχωρήσει σε επίσημη κρούση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News