Κατέθεσε πρόταση ο Γιαννακόπουλος για «πράσινο» Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ

Αυτή είναι η εταιρία Poseidon που «μπαίνει» στο Athens Alive

Κατέθεσε πλήρη πρόταση στη ΓΓΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την αξιοποίηση του χώρου του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ και την ανακαίνισή του με απώτερο σκοπό τη στέγαση του τμήματος μπάσκετ και ορισμένων τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Αν και «τρέχει» με σοβαρές εξελίξεις το εγχείρημα με τη «Διπλή Ανάπλαση» στο Βοτανικό, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες αναβάθμισης του αθλητικού χώρου στο Μαρούσι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει καταθέσει την πρότασή του στην Πολιτεία για την εξασφάλιση υποδομών στα αθλητικά τμήματα του Παναθηναϊκού και το σημαντικότερο στοιχείο είναι η θετική ανταπόκριση της έτερης πλευράς.

Τα δύο «αγκάθια» είναι η αντίδραση της ομοσπονδίας της ποδηλασίας (ανέκαθεν ήταν αρνητική σε αυτήν την προοπτική), αλλά και η ξύλινη πίστα στο Ποδηλατοδρόμιο, η οποία θα καταστεί άχρηστη σε περίπτωση αφαίρεσης του γηπέδου.

Σε περίπτωση που ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά και «ανάψει» το πράσινο φως από την Πολιτεία, τότε, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη θα προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική επένδυση για το μέλλον του μπασκετικού τμήματος.

Παρ’ όλα αυτά, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης βλέπει θετικά το θέμα και μάλιστα σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 989”, δήλωσε ότι «σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την αξιοποίηση ενός πρώτου τμήματος του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ενός δευτέρου. Το ΟΑΚΑ είναι μία μεγάλη ιστορική εγκατάσταση, την οποία όμως αδυνατεί να χρηματοδοτεί και να υποστηρίζει η ΓΓΑ με τον προϋπολογισμό που διαθέτει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News