Κατέθεσε ένσταση η Χίος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Κατέθεσε ένσταση η Χίος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Ο ΝΟ Χίου κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στα πέναλτι

Ένσταση κατέθεσε ο ΝΟ Χίου, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Γουδή. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα aquafeed24: «Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι άνθρωποι του ΝΟ Χίου κατέθεσαν επίσημα ένσταση, με αφορμή τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Στάθη Χατζηστεφάνου, ο οποίος σύμφωνα με την πλευρά του ΝΟΧ είχε συμπληρώσει τρεις ποινές πριν τη λήξη του αγώνα, συνέχισε να αγωνίζεται έως το φινάλε και ακόμη, εκτέλεσε πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Όπως υποστηρίζεται, η γραμματεία είχε σηκώσει κόκκινο σημαιάκι στον Χατζηστεφάνου μέσα στον αγώνα, ωστόσο ο παίκτης συνέχισε να αγωνίζεται, ενώ πριν τη διαδικασία των πέναλτι η γραμματεία ανέφερε προσωπικά στον παίκτη ότι δεν έχει δικαίωμα να εκτελέσει καθώς είχε αποβληθεί, εν τούτοις ο αθλητής εκτέλεσε κανονικά, εν συνεχεία, ύστερα από διόρθωση των διαιτητών ότι η συγκεκριμένη ποινή, δηλαδή η 3η του Χατζηστεφάνου, είχε δοθεί τελικά στον Δημήτρη Παπαδημητρίου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News