Κατέκτησε την Ευρωλίγκα ο Σίνγκλετον - Στο... καναβάτσο Καλάθης - Σάρας!

Κατέκτησε την Ευρωλίγκα ο Σίνγκλετον - Στο... καναβάτσο Καλάθης - Σάρας!

Ο Κρις Σίνγκλετον πανηγύρισε με την Εφές την πρώτη του Ευρωλίγκα απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Απέτυχαν στην Κολωνία Καλάθης – Σάρας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ «νίκησε» τον Νικ Καλάθη στην… άτυπη κόντρα των δύο, λόγω του πράσινου παρελθόντος, ενώ δεν ήταν πετυχημένος και ο πρώτος τελικός του Σάρας.

Η Εφές επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα με 86-81 σε ένα ματς θρίλερ. Ο Σίνγκλετον ήταν κομβικός προς το φινάλε της αναμέτρησης με ένα κρίσιμο σουτ εντός πεδίας και ένα κλέψιμο.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, αν και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ξεκίνησε στη βασική ομάδα των «μπλαουγκράνα». Μετά το τέλος της δραματικής αναμέτρησης, έμεινε με μία Ευρωλίγκα στην τροπαιοθήκη του, εκείνη με το Τριφύλλι το 2011.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News