Καταιγιστικοί με την Πορτογαλία οι Νέοι - Σούπερ ο Χαραλαμπόπουλος

Καταιγιστικοί με την Πορτογαλία οι Νέοι - Σούπερ ο Χαραλαμπόπουλος

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Εθνική Νέων Ανδρών το φιλικό με την Πορτογαλία, συντρίβοντάς την 76-38.

Θεαματική ήταν η Εθνική Νέων Ανδρών, στο φιλικό με την Πορτογαλία, καθώς τη συνέτριψε 76-38, στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (15-24/7).




Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είχαν τον έλεγχο του ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πάτησαν το γκάζι στο… φουλ και έτσι έφτασαν σε αυτή την ευρεία νίκη. Τη Δευτέρα (11/7) στις 19.00 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία στο προτελευταίο της τεστ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπιλλής με 17 πόντους, ενώ ο Κώττας πρόσθεσε άλλους 14.

Ωστόσο, μοναδικό «μελανό» σημείο του ματς ήταν ο τραυματισμός του Διονύση Σκουλίδα, καθώς υπέστη ένα διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Διαιτητές: Παντελίδης, Τσάτσης, Μαγκουνής

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 36-27, 52-33, 76-38

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 7 (5 α), Λούντζης 8, Κόνιαρης 1 (4 α), Μουράτος 2, Τσαλμπούρης 6, Φλιώνης 3, Σκουλίδας 2, Δίπλαρος 3, Μπιλλής 17, Αντετοκούνμπο 4 (6ρ), Κώττας 14 (11ρ), Χαραλαμπόπουλος 9.

Πορτογαλία (Μάρτινς): Σα 2, Πίρες, Αμιέλ 11, Νέβες, Καρντόσο 1, Μέντες 1, Μοντέιρο 5, Φεράο, Σίλβα 7, Αραούζο 2, Λούκας 2, Μπρίτο 7

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News