«Καταστροφή» σε 20 λεπτά για Παναθηναϊκό, ψάχνει «3-0» στη Λεωφόρο! (vids)

«Καταστροφή» σε 20 λεπτά για Παναθηναϊκό, ψάχνει «3-0» στη Λεωφόρο! (vids)

Μια δύσκολη πρόκριση στη Λεωφόρο θα ψάξει ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Δώρο» Βαγιαννίδη, ρέντα.. Τάισον και έλλειψη βάθους στο ρόστερ έφεραν στους «ασπρόμαυρους» το ισχυρό προβάδισμα.

Η πρώτη τελική προσπάθεια στο ντέρμπι ανήκε στον ΠΑΟΚ στο 10′ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να κάνει ένα ακίνδυνο σουτ μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντάγκας Αουγκούστο χτύπησε εσκεμμένα από πίσω τον Μπερνάρ και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε μια ανάσα από το 0-1 στο 20′, όταν η βολίδα του Τσέριν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι που έμεινε όρθιος.




Στο 26′ ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε σπρώξιμο του Κουλιεράκη στον Κουρμπέλη, ο Βίντσιτς είπε «παίζεται» σε συνεννόηση με το VAR. Περίπου 9 λεπτά μετά, ο Μπράντον Τόμας βρήκε ελεύθερο χώρο και σούταρε δίχως να ανησυχήσει τον Λοντίγκιν.




Στη διακοπή για το ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς έριξε στη μάχη τους Τσόκαϊ και Βέρμπιτς στις θέσεις των Κουρμπέλη και Μπερνάρ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με τελική, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, το σουτ του Ζίβκοβιτς μπλόκαρε σταθερά ο Λοντίγκιν.

Ο Βαγιαννίδης έκανε ένα απίστευτο λάθος στο 52ο λεπτό προσφέροντας ένα εύκολο γκολ στον Μπράντον Τόμας για το 1-0 στο ντέρμπι. Ο νεαρός μπακ στηρίχθηκε από Κόντη – Κώτσιρα στιγμές μετά την επίτευξη του γκολ, καθώς ο πρώτος έδειχνε σοκαρισμένος. Ο Πούχατς πέρασε στο γήπεδο στο 70′ στη θέση του Ιωαννίδη.




Αμέσως μετά το πέρασμά του στον αγωνιστικό χώρο ο Τάισον «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό από τα δεξιά για το 2-0. Ο «πράσινος» τεχνικός έκανε την έκπληξη με Καμπετσή στο ματς, ενώ για το τελευταίο δεκάλεπτο μπήκε και ο Κώτσιρας στις θέσεις των Χουάνκαρ και Παλάσιος. Ο Πούχατς «γύρισε» στον Τσέριν στο 85′ αλλά εκείνος δεν κατάφερε να εκτελέσει.




ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News