Κάτας: Οι πρώτες δηλώσεις για Παναθηναϊκό - «Γι΄ αυτό είπα το "ναι"»

Φέρνει Λουμπίν στον Παναθηναϊκό ο Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας, μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να υπογράψει για ενάμιση χρόνο με τον Παναθηναϊκό

Ο Όντεντ Κάτας, μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να υπογράψει για ενάμιση χρόνο με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Καταλαβαίνω πού πηγαίνω. Ξέρω την ομάδα, τη χώρα, την πόλη, τους φιλάθλους και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ γι αυτή την πρόκληση.

Χρειάζεται κιόλας λίγη τύχη για να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά νιώθω ότι έχω τα εργαλεία για να διαχειριστώ τις καταστάσεις, χάρη σε όσα έμαθα εδώ στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προτιμούσα τα πράγματα να γίνουν πιο ομαλά, το καλοκαίρι, για να μην πάρω αυτή την απόφαση, που δεν ήταν εύκολη για μένα.

Συνειδητοποίησα όμως ότι αυτή ευκαιρία μπορεί να μην παρουσιαζόταν ξανά για μένα. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα στον σύλλογο”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News