Κάτας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Στο ότι ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε καλύτερα το πλάνο στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Όντεντ Κάτας.

Ο τεχνικός των πρασίνων αναφέρθηκε στην παρουσία του Μάριο Χεζόνια αλλά και την περιπέτεια με τον Κορωνοϊό που πέρασε η ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα:

«Απέναντι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να είσαι συνεπής. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο. Δεν αλλάξαμε το πλάνο μας στο ημίχρονο, αλλά το εκτελέσαμε καλύτερα στην επανάληψη. Ήμασταν πιο επιθετικοί, παλέψαμε, ήμασταν εκεί. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, χρησιμοποιήσαμε μόνο 2 φάουλ στα πρώτα 15′. Αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία για αγώνες με καλές ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα. Όμως, στο δεύτερο μέρος μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών μου. Προφανώς, κάναμε λάθη και στην επίθεση δεν ήμασταν τόσο καλοί. Όμως, μπορούμε να πάρουμε πράγματα από αυτό το ματς».

Για το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια: «Ο Χεζόνια μας δίνει πολλά πράγματα μου μας έλειπαν. Όχι μόνο μέγεθος, αλλά και ποιότητα. Φυσικά, θέλει χρόνο. Δεν είναι τόσο απλό να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα με δύο προπονήσεις. Μου άρεσε η νοοτροπία και η προσπάθειά του. Με τον καιρό θα γίνει ακόμα καλύτερος για εμάς».

Για την περιπέτεια του Παναθηναϊκού με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς των Νέντοβιτς – Παπαπέτρου: «Στα μέσα της σεζόν βρήκαμε ρυθμό, αλλά είχαμε οκτώ παίκτες με κορωνοϊό. Είναι τρελό. Όμως, αυτό συμβαίνει τον τελευταίο ένα χρόνο, πρέπει να ζεις με αυτό. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Από εκεί και πέρα, ο Νέντοβιτς χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Ο Παπαπέτρου πιστεύω πως σε τρεις – τέσσερις μέρες θα είναι καλύτερα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Το είπα και πριν από το ματς. Απέναντι στην Άλμπα παλέψαμε, όμως ηττηθήκαμε. Το θέμα είναι να παλεύουμε και να σκεφτόμαστε σωστά. Αυτό ζητάω από τους παίκτες μου. Θα βρούμε ρυθμό, παρά τα προβλήματα και την κατάσταση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News