Κάτας: Οι δηλώσεις ενόψει Μπαρτσελόνα

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (02/03, 21:00) αποκάλυψε ότι η ομάδα του θα δοκιμάσει τα πάντα αμυντικά για να σταματήσει την αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όντεντ Κάτας στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Σιγά-σιγά αρχίζουμε να ξεπερνάμε την περιπέτεια του covid-19. Χθες είχαμε την ατυχία με τον Παπαπέτρου, που η ζημιά μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρή, αλλά ειδικά τώρα που δεν έχουμε όλους τους παίκτες μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δεν είναι εύκολο αλλά σιγά-σιγά γινόμαστε καλύτεροι.»

Για τον τρόπο που μπορεί ο Παναθηναϊκός να σταματήσει την Μπαρτσελόνα:

«Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε στοπ με όλα τα είδη αμυνών. Έχουμε πολλά… όπλα αμυντικά και θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να επιτεθούμε. Το πιο σημαντικό πιστεύω πως είναι το αμυντικό ριμπάουντ για να μην δεχθούμε εύκολα καλάθια. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι η άμυνα στο ποστ τους. Όλα αυτά πρέπει να τα καταφέρουμε ουσιαστικά με μία προπόνηση για να εμείνουμε στο πλάνο μας.»

Για το επιθετικό πλάνο:

«Μας λείπουν κάποιοι παίκτες-κλειδιά και θα πρέπει να προσαρμοστούμε χρησιμοποιώντας διάφορα σχήματα. Είχαμε θέματα επιθετικά στο τελευταίο παιχνίδι αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να είμαστε καλύτεροι αύριο (02/03). Πρέπει να δούμε πόσο πολύ μπορεί ο Μάριο Χεζόνια να συνεισφέρει στην ομάδα και την επιθετική της λειτουργία αλλά δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Euroleague ειδικά όταν ο αντίπαλος λέγεται Μπαρτσελόνα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News