Κάτας: Η ατάκα για Νέντοβιτς και το ενδεχόμενο μεταγραφής

Κάτας: Η ατάκα για Νέντοβιτς και το ενδεχόμενο μεταγραφής

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής στη θέση του Νέντοβιτς μίλησε ο Όντεντ Κάτας στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με το Λαύριο.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των «πράσινων»:

Για τον Νέντοβιτς και αν υπολογίζεται ενόψει συνέχειας:  «Δεν έχω κάποια απάντηση γι’ αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει στον τελικό. Για τα πλέι οφ δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι έτοιμος. Λόγω του κορονοϊού δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Θα προετοιμάσουμε τον τελικό σαν να μην πρόκειται να παίξει».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα ενίσχυσης: «Δεν έχουμε κάποιο όνομα στο τραπέζι και δεν είναι απόφαση που έχουμε πάρει ακόμα. Δουλειά μας είναι να κάνουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να πάρουμε γρήγορα αποφάσεις. Θα δούμε τη νέα εξέταση του Νέντοβιτς και αν βρούμε λόγο να υπογράψουμε κάποιον παίκτη θα το κάνουμε».

Για το ματς με το Λαύριο: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Επιθετικά κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κοντά στους 70 πόντους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να παίζουμε σκληρά ώστε να κερδίσουμε τους δύο τίτλους. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας και την αντίδρασή της».

Για τα τον Διαμαντίδη: «Είναι τα γενέθλιά του οπότε έπρεπε να κερδίσουμε! Χρόνια του πολλά!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News