Κάτας: «Η άμυνα το «κλειδί» - Ένιωσα περίεργα στην Πυλαία»

Κάτας: «Η άμυνα το «κλειδί» - Ένιωσα περίεργα στην Πυλαία»

Ο Όντεντ Κάτας έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην Πυλαία, ενώ σχολίασε και τη δική του παρουσία στο γήπεδο μετά από 21 χρόνια και τον τελικό Ευρώπης απέναντι στη Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, μου άρεσε ο τρόπος που οι παίκτες μου προσέγγισαν το παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν πολύ καλοί. Η άμυνα μας σταμάτησε το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτό μας έδωσε την άνεση να πάρουμε διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε κάποια άστοχα σουτ και λέι απ που επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά, όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιστήκαμε».

Για το ότι επέστρεψε σε αυτό το γήπεδο μετά από 21 χρόνια ως προπονητής πλέον: «Ήταν πολύ εντυπωσιακό εκείνο το final 4, ειδικά τον τελικό απέναντι στη Μακάμπι και αισθάνθηκα πολύ περίεργα όταν πάτησα και πάλι το πόδι μου σε αυτό το παρκέ μετά από 21 χρόνια». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News