Κάτας: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Φόστερ»

Κάτας: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Φόστερ»

Στον λίγο χρόνο που είχε μέχρι στιγμής με την ομάδα στάθηκε ο Όντεντ Κάτας.

Στον λίγο χρόνο που είχε μέχρι στιγμής με την ομάδα στάθηκε ο Όντεντ Κάτας.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι σε κάποια κομμάτια του παιχνίδιου χάθηκε η συγκέντρωση, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Φοστέρ.

Αναλυτικά όσα είπε

«Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά στο ριμπάουντ. Μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών μου. Χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας σε κάποια κομμάτια, αλλά μπορούμε να πάρουμε κάποια θετικά, ειδικά στην άμυνα. Μερικές φορές δεν ολοκληρώσαμε την προσπάθειά μας στην άμυνα, αλλά μου άρεσε η προσπάθεια. Επιθετικά κάναμε καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο, είναι ένα νέο σύστημα για τους παίκτες μας. Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε σιγά – σιγά, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο πιο σταθεροί στην άμυνα», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «πράσινων», προτού προσθέσει:

«Είμαι μία εβδομάδα εδώ. Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις, έχουμε πολλούς αγώνες. Είναι δύσκολο. Το παιχνίδι με την Φενέρ ήταν σκληρό για εμένα, δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ήταν παράξενη κατάσταση. Τώρα νιώθω πιο κοντά στους παίκτες μου. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Δεν είναι προετοιμασία, προσπαθούμε να δούμε βίντεο, να μιλήσουμε, να τους κάνουμε να νιώσουν καλύτερα με το σύστημά μας. Θα μάθω πιο πολλά για τους χαρακτήρες τους όσο προχωράμε».

Για την επιθετική συγκομιδή, τους αριθμούς και αν μπορεί να πει κάτι για το μέλλον: «Μας λείπουν δύο βασικοί παίκτες, αλλά και η Χίμκι είχε απουσίες. Είναι πολύ νωρίς να υποσχεθώ κάτι. Μόνο ένα μπορώ να υποσχεθώ: Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, ώστε να γίνει όσο πιο καλή μπορεί. Έχουμε καλούς ανθρώπους στην ομάδα μας, θέλουμε να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σιγά – σιγά. Δουλεύουμε κάποια πράγματα στην επίθεση, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στην άμυνα. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποια αλλαγή, αν αφορά τον κατάλληλο παίκτη στην κατάλληλη θέση. Θα δούμε. Είναι νωρίς ακόμα. Επικεντρωνόμαστε στην διαδικασία, θα δούμε».

Για την πρώτη του νίκη ως προπονητής των «πράσινων» στην Euroleague: «Νιώθω εξαιρετικά. Η νίκη είναι πάντα διασκεδαστική. Είναι όλα ξεχωριστά όταν μιλάμε για τον Παναθηναικό. Έχω μία ξεχωριστή σύνδεση με την ομάδα, την Ελλάδα, την Αθήνα. Πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη αυτά. Έχουμε μία δουλειά μπροστά μας, μία δύσκολη δουλειά και εκεί επικεντρώνομαι».

Για το DNP του Φόστερ: «Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορείς να παίξεις με 12 παίκτες. Αυτό ήταν το rotation αλλά δεν λέει κάτι για το μέλλον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News