Κάτας: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Οι ατάκες του Κάτας για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γύρισε από το -9 του 37ου λεπτού πολύ γρήγορα, είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα την όγδοη ήττα σε δέκα εκτός έδρας αγώνες.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Όντεντ Κάτας εξήγησε τι πήγε λάθος για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το δικό του, σύντομο, πέρασμα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Προφανώς όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι, όλοι σκέφτονται το τελευταίο σουτ. Βγήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο πολύ κακοί, δεν ήμασταν επιθετικοί, δεν τους κάναμε τίποτα δύσκολο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε πολύ καλύτερα, όλοι. Τουλάχιστον να τους οδηγήσουμε σε δύσκολα σουτ. Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλα σουτ, από μεγάλους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς, ειδικά εκτός έδρας. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία απόψε.

Ο Άλεξ Πόιθρες μάς λείπει πολύ. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό αυτό, εκ των έσω. Ελπίζουμε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας, γιατί τον χρειαζόμαστε.

Έχω αφήσει πίσω ό,τι έγινε με μένα και τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση τότε. Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγα τότε, αλλά το έχω αφήσει πίσω. Έτσι είναι η ζωή των προπονητών”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News