Κατάντια ο Παναθηναϊκός και παντελώς ανύπαρκτος!

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ακόμα μια χρονιά στον κάλαθο των αχρήστων για την ΠΑΕ…

Μοιάζει απίστευτο αλλά ο Παναθηναϊκός (που το καλοκαίρι αύξησε το μπάτζετ του για να κοιτάξει -υποτίθεται με πιο καθαρή ματιά προς την κορυφή- έμεινε εκτός Ευρώπης από τους άκρως προβληματικούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Με τόσα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και με την αντιποδοσφαιρική λογική που διέπει το 95% των στελεχών, το άθλημα σε εκδικείται επειδή ακριβώς κι εσύ δεν το σέβεσαι.

Από την απίστευτη απόφαση να πορευτεί το κλαμπ με κόουτς που δεν είχε ξαναπροπονήσει επαγγελματίες (Πογιάτος) μέχρι να δώσεις τα κλειδιά σε έναν και μόνο άνθρωπο (Ρόκα) δίχως να έχεις φροντίσει να καλυφθείς με έμπειρα στελέχη στο ιατρικό τιμ, στην ακαδημία, στο τμήμα σκάουτινγκ, σε μια επανάληψη του πειράματος Στραματσόνι που προ ετών είχε τα ίδια τραγικά αποτελέσματα.

Λογική του όσα πάνε κι όσα έρθουν, ιδού τα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να οργανωθεί ποδοσφαιρικά με συγκεκριμένο πλάνο, να βάλει βάσεις σε μια σειρά από σημαντικούς τομείς που για την ώρα όχι απλά υστερεί αλλά είναι παντελώς ανύπαρκτος.

Προφανώς αυτό δεν θα συμβεί ποτέ όσο είναι η διοίκηση Αλαφούζου στα πράγματα η οποία κοιτάζει μάλιστα να σπιτώσει το τριφύλλι για να το …απογειώσει!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News