Κατάντια: Έμεινε χωρίς ομάδα ο Σιόβας!

Κατάντια: Έμεινε χωρίς ομάδα ο Σιόβας!

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έριξαν «άκυρο» στον Δημήτρη Σιόβα, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο 33χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός έμεινε χωρίς ομάδα!

Τι κι αν πρόκειται για έναν έμπειρο αμυντικό που προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα, κανένας από τους μεγάλους συλλόγους δεν επέλεξε να τον εντάξει σε τιμή… ευκαιρίας στο δυναμικό της.

Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του δεν έπαιξε ρόλο στη συγκεκριμένη εξέλιξη. Το… οπαδιλίκι του στοίχισε! Δεν υπολόγιζε πως ο – σίγουρος στο μυαλό του – Ολυμπιακός μπορεί να μην τον χρειαζόταν και την πάτησε! Και ξέμεινε από εναλλακτικές…

Αν μείνει άπραγος από δω και στο εξής, μέχρι τον Ιανουάριο, αυτό ενδέχεται να του στοιχίσει μερικές χιλιάδες ευρώ από το πορτοφόλι του. Αλλά και οι σύλλογοι που θα τον ζητήσουν, θα είναι χαμηλότερης δυναμικής από αυτά που είχε συνηθίσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News