Καταγγελία-φωτιά για Φώτση!

Καταγγελία-φωτιά για Φώτση!

Το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με εντάσεις και ένα επεισόδιο στη φυσούνα, το οποίο καταγγέλλουν οι «πράσινοι»!

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει ένα παλιό παράγοντα του Άρη πως εξύβρισε τη μητέρα του Αντώνη Φώτση, η οποία έχει φύγει απ’ τη ζωή, προκαλώντας ένταση στη φυσούνα.

[ads2]

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ένας παλιός παράγοντας των «κίτρινων» έβριζε μετά το τέλος του αγώνα στη φυσούνα τη μητέρα του Αντώνη Φώτση, η οποία «έφυγε» από τη ζωή λίγους μήνες πριν.

Ο Έλληνας παίκτης αντέδρασε και προκλήθηκε ένταση κατά την έξοδο των ομάδων από τη σάλα του «Nick Galis Hall». Θυμίζουμε πως νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν εν χορώ τη μητέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News