«Καταλαβαίνω τον Διαμαντίδη που ανέλαβε διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό»

«Καταλαβαίνω τον Διαμαντίδη που ανέλαβε διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το λύσαμε» ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη που πέρασε όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

«Πέρασα κατάθλιψη. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη μέσα σου. Είναι Ένα – δύο χρόνια δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Ξαφνικά δεν έχεις πρόγραμμα. Για δύο χρόνια έκανα πράγματα που στερήθηκα, έπινα καφέδες, έβγαινα και ένα πρωί λες “ok, αυτή η ζωή τελείωσε και πρέπει να συνεχίσω”». είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας.

Και συνέχισε: «Θα μπορούσα να συνεχίσω σωματικά, αλλά όχι εγκεφαλικά. Όταν έχεις βγάλει κάποια λεφτά, έχεις νιώσει δόξα και βλέπεις ότι αρχίζει η “κάτω βόλτα” θες να φύγεις με ψηλά το κεφάλι», είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που το καλοκαίρι του 2013 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Από εκεί και πέρα μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη πριν διακόψει τη μεταξύ τους συνεργασία για να αναλάβει πόσο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News