Καταγγελία αθλητών στην Euroleague για οφειλές του Ολυμπιακού

Καταγγελία αθλητών στην Euroleague για οφειλές του Ολυμπιακού

Ερευνα για χρωστούμενα της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε αθλητές της άνοιξε η EuroLeague, μετά από καταγγελία τους στην Ένωση Παικτών της διοργάνωσης. Απόφαση εντός 30 ημερών ανακοίνωσε η Λίγκα.

Στην ανακοίνωσή της η Euroleague αναφέρει:

Η Επιτροπή Ελέγχου της Euroleague ανέφερε τον Ολυμπιακό στην ομάδα οικονομικών για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης με τους κανονισμούς του Financial Fair Play (FSFPR) για καθυστερημένες στις πληρωμές που περιέχονται στον Πειθαρχικό Κώδικα της Euroleague. Ο κανονισμός του οποίο η συμμόρφωση είναι υπό αμφισβήτηση αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού . Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία που υποβλήθηκε από την Ένωση παικτών της Euroleague (ELPA).

Η διαδικασία κινήθηκε με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του άρθρου 3.α) για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Η απόφαση του MCC να παραπέμψει την υπόθεση στην Οικονομική Επιτροπή σημαίνει ότι η τελευταία αναμένεται να εκδώσει απόφαση μέσα στις επόμενες 30 μέρες, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News