Καταδικασμένοι να ζούμε τα... απίστευτα!

Ο Χεζόνια «πλήγωσε» τον βαριά... άρρωστο Παναθηναϊκό!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει για την έβδομη ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και την κατακόρυφη πτώση του πιο ιστορικού αθλητικού τμήματος της χώρας.

Δυστυχώς, οι φίλοι του συλλόγου, που έχουν «πονέσει» και έχουν περάσει τα πάνδεινα ήδη την τελευταία δεκαετία στο ποδόσφαιρο, είναι καταδικασμένοι να υποστούν τα ίδια και στο μπάσκετ. Εκεί όπου ήταν η «φωλιά» τους, η παρηγοριά τους, η ασφάλειά τους. Το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ ζήσαμε, πράγματι, τα… απίστευτα.

Νέος μπασκετμπολίστας NBAer έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο «τζάμποτρον» για να παροτρύνει τους φιλάθλους να φορέσουν τις μάσκες. Εκτός ρυθμού, παραμένει ανενεργός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ποιος τον έφερε τον Φέρελ; Αυτόν ήθελε ο Πρίφτης; Γιατί κάτι τέτοιο δεν φαίνεται…

Οι οπαδοί στο γήπεδο αποδοκίμασαν τον Χεζόνια, ο δε τελευταίος ανταπέδωσε.. με την απίθανη δήλωση «άξιζα τη γιούχα».

Ο προπονητής βλέπει μια ακόμη «σκοτωμένη» επίθεση στην τελευταία φάση. Το ίδιο συνέβη και με την Μπασκόνια. Είναι δυνατόν, να μην παίρνει το σουτ της νίκης ο δεύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκα; Ο Μέικον θα μπορούσε να γίνει «Τζέιμς» απέναντι στην Ούνικς.

Το γήπεδο είχε λιγότερο κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Οι οπαδοί στο πέταλο ήταν «ενεργοί» καθόλη τη διάρκεια του 40λεπτου, αλλά αυτό που έβλεπε κανείς δεξιά και αριστερά, ήταν πολλά άδεια καθίσματα, ενδεικτικό της γενικότερης απογοήτευσης.

Τίθεται το ερώτημα, αν Διαμαντίδης και Αλβέρτης μπορούν να διοικήσουν σωστά τον οργανισμό, καθώς επωμίζονται εκείνοι τις ευθύνες. Το μπάτζετ είναι μεν χαμηλό, αλλά μαζί με τον προπονητή, δεν έχουν πάρει το… μάξιμουμ από αυτό. Είναι αγνοί Παναθηναϊκοί, έχουν τη θέληση, την γνώση, αλλά κάτι δεν «εκτελείται» σωστά. Διότι οι «πράσινοι» δεν πράττουν τα βασικά και ο σχεδιασμός τους είναι το ίδιο κακός, όπως με Βόβορα.

Το τριετές πλάνο με τον Δημήτρη Πρίφτη πάει… περίπατο, διότι δεν φαίνεται κάποιος καινούργιος «κορμός» με την υπογραφή του να σχηματίζεται ενόψει της επόμενης σεζόν. Τουναντίον, το μέλλον για τους δύο καλύτερους παίκτες του συλλόγου είναι δυσοίωνο. Ο Μέικον ενδιαφέρεται έντονα για το NBA, ενώ εγείρονται ερωτήματα για το αν θα ανανεώσει ο φορμαρισμένος Παπαγιάννης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιμένει… στην πώληση της ΚΑΕ έναντι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ. Η απόφαση είναι σεβαστή. Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό που στοχεύει ο ιδιοκτήτης (το οποίο έχει άμεση σύνδεση με το γήπεδο, όπως ανέφερε ο ίδιος), η «εικόνα» του Παναθηναϊκού είναι τόσο απογοητευτική, που θα δακρύσουν, σε λίγο, και τα λάβαρα του Παύλου και του Θανάση στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό!

Το «2-7» μαρτυρά πολλά, ο Χεζόνια επαληθεύτηκε (μόνο σε αυτό), αν και κακώς διατυμπάνισε, πως ο Παναθηναϊκός βρισκόταν «σε κατάσταση πανικού» το καλοκαίρι και η επόμενη… μέρα μετά την Ούνικς πρέπει να βρει τους αρμόδιους να προχωρούν ΑΜΕΣΑ σε επείγουσες διαδικασίες για να σταματήσει η πορεία της «ντροπής» στην Ευρώπη και το Τριφύλλι να μην μείνει μονάχα με το Σούπερ Καπ στα χέρια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News