«Κάστρο» το ΟΑΚΑ - Οι νίκες και τα γκολ

Καθυστερήσεις στα εκδοτήρια, νεύρα και αποχωρήσεις φιλάθλων

Οι επιδόσεις του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι εντυπωσιακές με τη συμπλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Το ΟΑΚΑ είναι το γήπεδο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο ο Γιώργος Δώνης και η έδρα στο Μαρούσι έπαιξε ευεργετικό ρόλο στην πρόοδο της ομάδας.

Το «τριφύλλι» κρατά το αήττητο στην έδρα του με 6 νίκες και 1 ισοπαλία (19 βαθμούς). Η μοναδική ομάδα που γλίτωσε την ήττα στο ΟΑΚΑ, ήταν η ΑΕΚ που έφερε λευκή ισοπαλία 0-0 με τους πράσινους.

Το άκρως εντυπωσιακό είναι το goal difference υπέρ του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Δώνη έχει πετύχει 15 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί μόλις… 3 (από Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα). Στα εκτός έδρας το ρεκόρ είναι αρνητικό, 8-9!

Φυσικά, δεν λείπουν και τα clean sheets. Ο Διούδης μετρά τέσσερα στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Πανιώνιο!

Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί δύσκολες ομάδες και η έδρα του ΟΑΚΑ θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για τους πράσινους στη μάχη της πεντάδας. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, Άρης και ΟΦΗ θα φιλοξενηθούν από το «τριφύλλι», ενώ τα εκτός έδρας… είναι εντός Αθηνών (ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος).

Η παράδοση του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας συνεχίζεται… από πέρυσι στο γήπεδο της Λεωφόρου, που με εξαίρεση τα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, οι πράσινοι δεν γνώριζαν την έννοια της… ήττας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News