Κασελάκης για Νέντοβιτς: «Είναι ψ@λάς»! (vid)

Κασελάκης: «Λυπάμαι τη γυναίκα του Πρίφτη...» (vid)

Ο Λεωνίδας Κασελάκης πέατξε μυθική ατάκα για τον Νεμάνια Νέντοβιτς…

«Τώρα έχει περάσει η ώρα οπότε θα το πω. Ο Νέντοβιτς είναι ψ@λάς», ανέφερε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην εκπομπή του SDNA TV εξηγώντας στη συνέχεια τα πώς και τα γιατί:

«Δεν το λέω επειδή έβαλε σήμερα τα τρίποντα. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια το παιδί. Έμεινε όλο το καλοκαίρι χωρίς προπόνηση. Είχε θέμα με τον Covid-19, είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να μένει τόσο καιρό έξω και να μην έχει τις ανάσες του. Κάνει τρομερή προσπάθεια για να επανέλθει, γιατί δεν είναι απλά ένας παίκτης. Τώρα έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος τον έχει συνηθίσει πρωταγωνιστή. Προσπαθεί πάρα πολύ να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις καλά πατήματα τον χειμώνα, αν δεν έχεις δουλέψει στο μάξιμουμ το καλοκαίρι. Είναι πολύ δύσκολο. Του αξίζουν συγχαρητήρια, το νιώθω μέσα από την καρδιά μου. Βλέπεις στο πρόσωπό του την στεναχώρια του όταν δεν παίζει καλά».

Ακούστε όσα είπε:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News