Κασελάκης: «Έχω ξαναπαίξει μπάσκετ»

Κασελάκης: «Έχω ξαναπαίξει μπάσκετ»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της «NOVA» στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού:

Για τη διαφαινόμενη απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Ξέρουμε όλοι ότι για εμάς είναι απώλεια ο Ιωάννης, η παρουσία του αλλάζει το πρεστίζ της ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Την ενέργεια στην άμυνα και τις καλές στιγμές στην επίθεση, αναφορικά με την ομαδικότητά μας. Έχει περάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Δείξαμε θετικά στοιχεία. Αλλά πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη στην Euroleague, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Ξεκινάμε από το μηδέν αύριο».

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Παρά τις αλλαγές δείχνει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Euroleague. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είναι αρκετά έτοιμη».

Για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και την Euroleague: «Είναι το υψηλότερο επίπεδο με τους κορυφαίους. Είμαι συνειδητοποιημένος, δεν βάζω περισσότερο βάρος. Ούτε έχω και έλλειψη αυτοπεποίθησης, έχω ξαναπαίξει μπάσκετ. Ξέρω τι μου ζητάει ο προπονητής και η ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News