Κασελάκης: «Αυτό μας έδειξε ο Βόβορας και πήραμε κίνητρο»

Κασελάκης: «Αυτό μας έδειξε ο Βόβορας και πήραμε κίνητρο»

Στο κίνητρο που τους έδωσε ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Στο κίνητρο που τους έδωσε ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο παίκτης των πρασίνων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Άλμπα, αλλά και την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από την Ρεάλ.

Για ματς: «Ήταν μια δύσκολη βδομάδα με τρία σερί εκτός και δύο ήττες, απογοητευτικός απολογισμός. Έπρεπε να νικήσουμε. Μας έδειξε ο κόουτς την βαθμολογία και πήραμε κίνητρο. Πρέπει να είμαστε πλέον σε κατάσταση συναγερμού για να διορθώσουμε την θέση μας».

Για διάθεση παικτών: «Δεν δικαιολογείται αν αυξομειώνεται το κίνητρο. Η διάθεση είναι δεδομένη και αν δεν υπάρχει είναι αδικαιολόγητο. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».

Για επίθεση: «Είχαμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Η άμυνα μας έδωσε κίνητρο και γήπεδο και η επίθεση αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και να χτυπήσουμε κάτω από τα 8 δευτερόλεπτα. Το κάναμε και νικήσαμε».

Για τον ίδιο: «Είναι δύσκολος ο ρόλος μου και κάποιες φορές πολύ μιας και δεν είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δουλειά μου καθορίζεται όχι από το πόσο αλλά το πώς. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και ο χρόνος συμμετοχής μου και όλα…Αν αξίζω θα παίζω».

Για ψυχολογία μετά την ήττα από την Ρεάλ: «Το πιο θετικό είναι ότι ξεχάσαμε την ήττα από Ρεάλ. Την αφήσαμε πίσω και είδαμε ότι χρειάζονται μικρά βήματα μπροστά για να μπορέσουμε ν’ ανακάμψουμε…έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News