Κασελάκης: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό...»

Κασελάκης: «Λυπάμαι τη γυναίκα του Πρίφτη...» (vid)

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Λευκορωσία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως απολαμβάνει που βρίσκεται τόσο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσο και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στο sport-fm.gr για:

-το αν είχε πίεση η Εθνική μετά την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία: «Υπήρχε πίεση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, όταν παίζεις σε μια ομάδα που πάντα πρέπει να είναι ψηλά και να έχει φιλοδοξίες. Σε κάθε ματς θα υπάρχει πίεση, γιατί σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Περισσότερο όμως η ομάδα μας είχε πεισμώσει. Τηρουμένων των αναλογιών διαχειριστήκαμε σωστά αυτή την πίεση και με αφετηρία την άμυνά μας φτάσαμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

-τη σημασία της καλής άμυνας: «Περιορίσαμε αρκετά τους Λευκορώσους. Ξέραμε πως θα έχουμε κενά διαστήματα στην επίθεση, αλλά χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους που είχαμε εντοπίσει και επιμείναμε στο πλάνο μας παρότι είχαμε πολλά άστοχα σουτ».

-τη βοήθεια του κόσμου: «Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μάς έδωσε μεγάλη ώθηση και φυσικά ήταν πολύ όμορφο που παρακολούθησε τον αγώνα ένας θρύλος, όπως ο Νίκος Γκάλης».

-την πολύ καλή φόρμα του σε Παναθηναϊκό και Εθνική: «Το σημαντικό είναι απολαμβάνω και την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό και την παρουσία μου στην Εθνική. Είμαι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμος να αντεπεξέλθω και να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα μου δίνει ο προπονητής. Ο κόουτς Μανωλόπουλος με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο, μου έδωσε μπάλες κοντά στο καλάθι και θεωρώ πως τον έβγαλα ασπροπρόσωπο».

-τα ματς του Φεβρουαρίου με την Τουρκία: «Είναι πολύ σημαντικά τα ματς του Φεβρουαρίου με την Τουρκία. Δεν έχουμε την ευκαιρία να επαναπαυτούμε γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ο όμιλος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θεωρώ πως έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε καλύτερη ομοιογένεια, ώστε να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα πρώτα για να πάρουμε την πρόκριση και μετά γιατί όχι για την πρωτιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News