Καρπετόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είχε όλη την τύχη μαζί του"

«Καμία συμμαχία Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού - Σύμμαχοι όσο το ΚΚΕ με το ΚΙΝΑΛ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες μέσω της εφημερίδας «Sportday», λέγοντας ότι οι πράσινοι είχαν όλη την τύχη μαζί τους.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντράζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις του ματς. Το συγκεκριμένο τρίποντο κράτησε τους πράσινους στους 4 πόντους διαφορά την ΑΕΚ και στους 7 τον Ολυμπιακό, ενώ δίνει ψυχολογία και ηρεμία στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο δημοσιογράφος της «Sportday», Αντώνης Καρπετόπουλος, σχολίασε το συγκεκριμένο ματς μέσω της εφημερίδας, λέγοντας πως οι πράσινοι είχαν όλη την τύχη μαζί τους και πήραν αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Με το έβδομο πέναλτι στη φετινή του σεζόν και με ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Γιάννενα και κράτησε την διαφορά του από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό – την αύξησε μάλιστα από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο θα δώσει τρία ματς στις δέκα επόμενες ημέρες. Πολλά μπορεί να πει κανείς για το ματς του πρωτοπόρου – πλην όμως θα ‘λεγα πως όλο το παιχνίδι είναι δυο φάσεις. Στο 65’ ο Σένκεφελντ δέχτηκε πάσα από τον Μπρινιόλι μέσα στην περιοχή σε επαναφορά από άουτ, αλλά γλίστρησε κι ο Μπαλάν έκλεψε την μπάλα, έκανε το σουτ με το εξωτερικό, αλλά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι – στη συνέχεια ο Ριένστρα σούταρε και ο Πούγγουρας έβγαλε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή – ήταν η πρώτη φάση στο ματς του ΠΑΣ!

Στο 94’ η επίθεση του Παναθηναϊκού έμοιαζε βιαστική και τελειωμένη, αλλά ο Μορέιρα αντί να διώξει την μπάλα, κόλλησε κι όταν σηκώσει το πόδι βρήκε τον Κουρμπέλη – ο Πέτρος Τσαγκαράκης δεν έδωσε τίποτα, ο Τζοβάρας στο VAR είχε άλλη γνώμη κι ο Σπόραρ έκανε το 1-0 απ’ τη βούλα. Ο Παναθηναϊκός είχε σε δυο φάσεις του ματς όλη την τύχη μαζί του. Δεν κάνει ποτέ κακό η τύχη, αλλά δεν μπορείς και πάντα να την εμπιστεύεσαι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News