Καρπετόπουλος: "Ο Γιοβάνοβιτς αρχίζει να βρίσκεται στο κέντρο ενοχλητικών συζητήσεων"

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Γιοβάνοβιτς και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να έχει αγοράσει τρεις παίκτες την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου: δεν υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που πωλούνται τον Δεκέμβριο, ούτε και ελεύθεροι κυκλοφορούν.

Αλλά το μεγάλο πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή για τον Παναθηναϊκό δεν είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές του: καμίας ομάδες οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το πρόβλημα είναι ότι ο προπονητής του αρχίζει να βρίσκεται στο κέντρο ενοχλητικών συζητήσεων.

Κυκλοφορεί π.χ. ολοένα και περισσότερο ότι ο Γιοβάνοβιτς φταίει διότι δεν έχουν γίνει γρήγορα μεταγραφές, ότι ο Παναθηναϊκός πληρώνει την έλλειψη τεχνικού διευθυντή, ότι η αναβλητικότητα του προπονητή του οφείλεται για τις τρύπες στο ρόστερ κτλ.

Δεν λέω ότι ο Σέρβος είναι άμοιρος ευθυνών -υπογραμμίζω όμως ότι αυτού του είδους οι συζητήσεις μόνο κακό μπορεί να κάνουν.

Κυρίως διότι ο Παναθηναϊκός είναι αποκλειστικά έργο του Γιοβάνοβιτς. Κι αν αρχίσει να γίνεται θέμα συζήτησης ο προπονητής του, το πρόβλημα της ομάδας θα μεγαλώσει. Με ή χωρίς μεταγραφές

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News