Καρπετόπουλος: "Δεν είναι οι μεταγραφές το πρόβλημα για Παναθηναϊκό"

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SPORTDAY:

Ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να φανταστεί ένα πέρασμα τόσο εύκολο απ’ τη Λεωφόρο όσο το χθεσινό: το τελικό 0-3 είναι μάλλον κολακευτικό για τον Παναθηναϊκό. Παρά την αρχική όρεξη του “τριφυλλιού” να πιέσει, ο ΠΑΟΚ έδειξε καλύτερη ομάδα ήδη στο πρώτο ημίχρονο.

Η άμυνά του είχε να φοβηθεί μόνο τον Παλάσιος και τα μπασίματά του, ενώ η άμυνα του Παναθηναϊκού πελαγοδρομούσε: συμβαίνει καιρό τώρα, καθώς έχει δεχτεί γκολ πρώτος σε όλα τα ματς που έχει δώσει απ’ την αρχή της σεζόν με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ό,τι δεν κατάφερε σε δύο προσπάθειες ο Ολιβέιρα, σπαταλώντας δύο ευκαιρίες, το πέτυχαν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού μόνοι τους. Στο 44′ η πίεση του Κωνσταντέλια έφερε ένα μπλέξιμο απερίγραπτο μεταξύ του Χουάνκαρ και του Σένκεφελντ κι ο Ρούμπεν άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Απαλλαγμένος από κάθε άγχος και με τον Κωνσταντέλια να κάνει ό,τι θέλει ανενόχλητος, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-3 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Το 0-2 έγινε με σουτ του Κωνσταντέλια 14 δευτερόλεπτα απ’ το ξεκίνημα της επανάληψης και στη συνέχεια η άμυνα του Παναθηναϊκού έπαθε πάλι ταραχή, δίνοντας στον μικρό το γκολ του 0-3 στο 52’…

Η ομάδα του Λουτσέσκου πλησίασε στους έξι πόντους τον Παναθηναϊκό κι ο κόσμος των “πρασίνων” ελπίζω να κατάλαβε πως η ομάδα έχει ανάγκη από μεγάλη στήριξη: δεν είναι ζήτημα μεταγραφών η αντιμετώπιση του προβλήματος -ο Παναθηναϊκός δείχνει αδυναμία να διαχειριστεί την πίεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News