Καρπετόπουλος: «Πιο ενδιαφέρον το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ, καμία περιέργεια για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ»

Καρπετόπουλος: «Ηττήθηκε λόγω ανοησίας ο Άρης, έκανε το καλύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ!

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Παραδόξως πιο ενδιαφέρον μοιάζει να έχει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: η ΑΕΚ έχει την υποχρέωση να κλείσει τη χρονιά με μία νίκη γοήτρου, που θα δημιουργήσει μία ελάχιστη συνθήκη ηρεμίας.

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία της διοίκησης, τη νίκη τη χρειάζονται περισσότερο οι διοικητικοί και λιγότερο οι παίκτες, με τους οποίους οι οπαδοί ασχολούνται ελάχιστα, καθώς πιστεύουν ό9τι το πρόβλημα είναι περισσότερο διοικητικό, παρά αγωνιστικό.

Μία περιέργεια για το τι μπορεί να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ κόντρα στις “ρεζέρβες” του Ολυμπιακού που θα κατεβάσει ο Μαρτίνς την έχω.

Αντιθέτως, δεν έχω καμία περιέργεια για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: είμαι βέβαιος ότι και οι δύο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν κατά βάση αναπληρωματικούς και για να προφυλάξουν τους βασικούς ενόψει του τελικού του Σαββάτου και για να παίξουν… κρυφτούλι.

“Μα, έχουν μυστικά;”, θα αναρωτηθεί κανείς, “ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ;”. Φυσικά κι έχουν.

Είναι για παράδειγμα δύσκολο να καταλάβει κανείς σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες που επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ και που στο Καραϊσκάκη απλά πάτησαν στο γήπεδο.

Ο Γιοβάνοβιτς νομίζω θα ήθελε να δει για ένα ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ, ο Ελ Καντουρί, ο Βιεϊρίνια, που λείπουν καιρό, αλλά δεν θα τους δει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News