Καρπετόπουλος: «Πήγε στη Λεωφόρο μετά από 15 μέρες απραξίας ο Ολυμπιακός...»

Καρπετόπουλος: «Πήγε στη Λεωφόρο μετά από 15 μέρες απραξίας ο Ολυμπιακός...»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξέχασε το ενδιάμεσο (ευρωπαϊκό) φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και σε μια προσπάθειά του να «κουκουλώσει» την ήττα από τον Παναθηναϊκό ανέφερε πως «ο Ολυμπιακός μπήκε στη Λεωφόρο μετά από 15 μέρες απραξίας.».

«Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός πήγε απλώς να κλείσει στόματα: το έκανε. Το πόσο ανάγκη έχει ένας κοσμος του Ολυμπιακού να δει την ομάδα του να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει, το καταλαβαίνεις απ’ τη χαρά όχι για τη νίκη, αλλά για την εμφάνιση: ακούς και διαβάζεις πράγματα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι το ματς τελείωσε 1-4 – θα μπορούσε βέβαια και να συμβεί. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη κάνει καλό και στον Μαρτίνς. Ο κόουτς με τρεις αλλαγές στο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα του πρωταθλητή μεταβάλλοντας τη μεσαία γραμμή και την επίθεσή του…

Οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν απαντήσεις στην Τούμπα. Σήμερα που είναι και μαθηματικά πρωταθλητές έχουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Έχουν μόλις δύο ήττες -τη μία απ’ τον Άρη στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όταν ήταν 15 βαθμούς μπροστά απ’ τον ΠΑΟΚ και την άλλη απ’ τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου πήγαν μετά από δεκαπέντε μέρες απραξίας.




Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που διψάει για καλά λόγια. Αλλά ανάμεσα στα καλά λόγια και στην καλή δουλειά είναι προτιμότερη η δουλειά. Η δουλειά του Μαρτίνς στα τέσσερα εναπομείναντα ματς δεν είναι να ψάξει… καρδούλες και μπράβο στα social media. Η επόμενη μέρα για τον Μαρτίνς πρέπει να αφορά την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την απαραίτητη αξιολόγηση.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News