Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός με διπλό στην Πόλη θα αλλάξει τη σεζόν του»

«Καμία συμμαχία Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού - Σύμμαχοι όσο το ΚΚΕ με το ΚΙΝΑΛ»

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, αναφέρθηκε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και την αποστολή του στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρ μέσω της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ».

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την ερχόμενη Παρασκευή στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη. Μια δύσκολη αποστολή, στην οποία οι πράσινοι καλούνται να δείξουν πόσο έχουν αλλάξει σαν ομάδα με την προσθήκη του Ντουέιν Μπέικον.

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσω της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» αναφέρθηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων, καθώς πιστεύει πως αν ο Παναθηναϊκός πάρει το διπλό στην Τουρκία, τότε αλλάζει ολόκληρη η σεζόν του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Απόψε ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Μόναχο με την Μπάγερν κι αύριο ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη: τα δυο ματς μοιάζουν να έχουν προκύψει για τις ελληνικές ομάδες κατά παραγγελία. Ο Ολυμπιακός, μετά τις τρεις νίκες εκτός έδρας στην Ισπανία, θα ήθελε να δει απέναντι σε μια άλλου τύπου ομάδα τι μπορεί  να κάνει εκτός έδρας: η Μπάγερν δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά είναι σκληρή ομάδα κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα περιμένει να δει πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες του σε ένα ματς που η δύναμη και η αντοχή στο «ξύλο» μετράνε πιο πολύ από τη δημιουργία. Η ερώτηση που συνοδεύει τον Ολυμπιακό, μετά τις ήττες στο ΣΕΦ από τη Μονακό και τη Βαλένθια, είναι κατά πόσο μπορεί εκτός από παραγωγικός να είναι και σκληρός.

Ολότελα διαφορετική η αποστολή του ΠΑΟ. Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Μπέικον και την επιστροφή του Γουόλτερς άλλαξε πάρα πολύ. Αυτό που αναζητά είναι μια καλή εμφάνιση εκτός έδρας και μια νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που όλοι πιστεύουν πως θα είναι στην οκτάδα και πως έχει βλέψεις και για τα play off. Η πρώτη στη βαθμολογία Φενέρ είναι αυτή ακριβώς η περίπτωση: αν ο ΠΑΟ γυρίσει από την Κωνσταντινούπολη με νίκη θα αλλάξει τη σεζόν του. Ο Ολυμπιακός ψάχνει μια απάντηση σε μια ερώτηση που προέκυψε στην πορεία. Ο ΠΑΟ θέλει να αποδείξει πως η Ευρωλίγκα για αυτόν μόλις άρχισε. Δεν θα πλήξουμε…».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News