Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες κόντρα στον Ολυμπιακό»

Καρπετόπουλος: «Κερδισμένος ο Ολυμπιακός - Προσπάθησε να τρομάξει τον Παναθηναϊκό»

Δείτε τι αναφέρει ο Αντώνης Καρπετόπουλος για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Ο Μαρτίνς σίγουρα προβληματίζεται για το αν θα επαναφέρει τους κουρασμένους βασικούς του, οι οιποίοι γλιτώνοντας την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, είναι απόψε διαθέσιμοι.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ακολουθεί το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ: στη φιέστα είναι δύσκολο να εμφανιστεί μία πειραματική ενδεκάδα.

Προβλέπω ότι κάποιοι απ’ τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο “Βικελίδης” (ο Ανδρούτσος, ο Κανέ, ίσως και ο Κουντέ ή ο Φαντιγκά) θα αγωνιστούν και απόψε.

Αλλά αν ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό δεν έχει να κάνει τόσο με την ενδεκάδα του, όσο με τη διάθεση και το μυαλό των παικτών του.

Δεν ξέρω πόσοι απ’ αυτούς που υπάρχουν αντιλαμβάνονται ότι οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν μία νίκη. Επειδή δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των πολλών ξένων της ομάδας του Μαρτίνς, δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή πρόβλεψη για την απόδοσή τους.

Ο Παναθηναϊκός, που έχει μεγαλύτερο κίνητρο, έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News