Καρπετόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να πουλάει - Τι σκανδαλώδες υπάρχει;»

Καρπετόπουλος: «Είμαι Ολυμπιακός!» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με την πώληση του Λίντσεϊ Ροζ από τον Ολυμπιακό στη Λέγκια Βαρσοβίας. 

Αναλυτικά το κομμάτι του στη Sportday:

«Προσπαθώ να καταλάβω τι σόι σκάνδαλο είναι αυτό στο οποίο εμπλέκονται ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η Λέγκια Βαρσοβίας κι ο καλός Λίντσεϊ Ροζ. Τι έχει γίνει σε αυτή την ιστορία; Κάτι πολύ απλό: ο Ολυμπιακός απέκτησε τον παίκτη απ’ τον Άρη και τον πούλησε στη Λέγκια. Κι έβγαλε και χρήματα.

Τι σκανδαλώδες υπάρχει; Ότι ο Ολυμπιακός ξέρει να πουλάει; Αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει, μάλλον είναι πρόβλημά του. Τι έχει γίνει στην ιστορία; Η απλούστερη των διαδικασιών. Ο Άρης ήθελε να πουλήσει τον παίκτη για να μην του μείνει και φύγει ελεύθερος, όπως ο Βέλεθ.

Τον πούλησε στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Η μεταγραφή μπορούσε να δηλωθεί την πρώτη μέρα του Ιουλίου, όταν κι αρχίζει η μεταγραφική περίοδος. Έτσι κι έγινε. Αν δει κανείς το δελτίο μεταβολών, αυτό φαίνεται. 

Επειδή όλα έγιναν γρήγορα, ακόμα και οι Πολωνοί μπερδεύτηκαν: στην ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη αναφέρουν ότι ο παίκτης αποκτήθηκε απ’ τον Άρη, που παίζει στην Αθήνα! Είναι ο Ροζ ο πρώτος που αγόρασε ο Ολυμπιακός και που στην ομάδα του δεν αγωνίστηκε; Όχι φυσικά. Είχε κάνει το ίδιο με τον Λαΐφη π.χ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News