Καρπετόπουλος: «Ο Ιωαννίδης θα βάλει δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς»

Καρπετόπουλος: «Ο Ιωαννίδης θα βάλει δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς»

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη τον τελευταίο καιρό με τη φανέλα του Παναθηναϊκό, οδηγούν τον Αντώνη Καρπετόπουλο να θεωρεί πως δυσκολεύουν τις αποφάσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική ενδεκάδα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης το τελευταίο διάστημα έχει εξελιχθεί σε ήρωα του Παναθηναϊκού, ενώ αποδεικνύει συνεχώς πως είναι πολύ σημαντικός για τους πράσινους. Κρίσιμα γκολ, κερδισμένο πέναλτι, ασίστ και γενικότερα δημιουργία απειλής στις αντίπαλες άμυνες.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν οδηγήσει τον Αντώνη Καρπετόπουλο να θεωρεί πως ο Έλληνας φορ βάζει δύσκολα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος καλείται πριν από κάθε ματς να δομήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, προκειμένου να πάρει νίκες ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ακόμα κι ο Άρης που είχε κερδίσει στη Λιβαδειά, είχαν αποκτήσει αβαντάζ μετά τα πρώτα ματς. Τα ματς του Κυπέλλου είχαν ενδιαφέρον κυρίως για τους προπονητές -για να δουν κάποιους που δεν αγωνίζονται πολύ και για να δοκιμάσουν σχήματα. Εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδας δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός πήγε στον Βόλο για να αγωνιστεί με τη βεβαιότητα της πρόκρισης που του έδινε η νίκη του με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, που παραμένει το καλύτερό του μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Οι “πράσινοι” είχαν το μυαλό τους λίγο στα προηγούμενα και λίγο στα επόμενα.

Ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε μία εντελώς διαφορετική άμυνα, έβαλε βασικούς τους Ιωαννίδη και Βαγιανίδη (αυτός μάλιστα έπαιξε δεξί εξτρέμ αρκετά καλά) και τοποθέτησε στους χαφ τον Τσόκαϊ με τους Τσέριν και Ρούμπεν. Νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένος, κυρίως απ’ τους Πούαρτς και Ιωαννίδη: ο τελευταίος, που έδωσε στον Τσέριν το γκολ του 1-0, λογικά θα του βάλει δύσκολα κι ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, καθώς με την απόδοσή του έδειξε ότι θέλει θέση βασικού, όμως ο Σπόραρ, που έπαιξε στην επανάληψη, σκόραρε κι αυτός! Κατά τ’ άλλα το παιχνίδι τελείωσε 0-2, ο Γιοβάνοβιτς έδωσε και στους Παλάσιος, Μπερνάρντ, Κουρμπέλη και Κώτσιρα ευκαιρία για ξεμούδιασμα στο τέλος, ο Βόλος έπαιξε με πολλά νέα παιδιά και το ματς θα ξεχαστεί γρήγορα.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News