Καρπετόπουλος: «Λάθος η επαναφορά των βασικών με Παναθηναϊκό»

Καρπετόπουλος: «Κερδισμένος ο Ολυμπιακός - Προσπάθησε να τρομάξει τον Παναθηναϊκό»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τις αποφάσεις του Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα γράφει στα ΝΕΑ:

Είχα γράψει πριν από το ντέρμπι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού ακόμα και κατακτώντας το πρωτάθλημα δεν έχει γλιτώσει τους πονοκεφάλους.

Ύστερα από μεγάλη σκέψη πήρε τη λάθος απόφαση. Γιατί ήταν λάθος η επαναφορά των βασικών; Όχι μόνο γιατί το λογικό θα ήταν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα τελευταία αδιάφορα βαθμολογικά ματς του πρωταθλητή για την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση των αναπληρωματικών του, αλλά και γιατί οι παίκτες που κέρδισαν τον Άρη στο «Βικελίδης» θα έπρεπε να επιβραβευτούν για την εμφάνισή τους.

Δεν έγινε τίποτα από τα δύο, ο Μαρτίνς έβαλε ένα στοίχημα με την ποδοσφαιρική λογική και φυσικά το έχασε. Και έχω μεγάλη περιέργεια τι ενδεκάδα θα παρατάξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς έχει κουρασμένους βασικούς και κομμάτι πικραμένους αναπληρωματικούς.

Κι αν το ματς είναι βαθμολογικά ασήμαντο, εντούτοις δεν θα είναι καλό για τον προπονητή του Ολυμπιακού να το χάσει κι αυτό. Δεν είναι όλα βαθμοί στο ποδόσφαιρο: ο κόσμος θέλει και ευκαιρίες για να χειροκροτήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News