Καρπετόπουλος για τελικό Κυπέλλου: «Εξοχικό πλέον το ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟΚ...»

Καρπετόπουλος: «Ηττήθηκε λόγω ανοησίας ο Άρης, έκανε το καλύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τι… περιμένει απόψε στον τελικό Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SPORTDAY:

Προφανώς το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ περισσότερο περίπλοκο για τον ΠΑΟΚ απότι για τον Παναθηναϊκό. Ο δεύτερος απ’ το ματς στο “Βικελίδης” με τον Άρη και μετά βρήκε αυτό που έψαχνε απ’ την αχή της σεζόν, δηλαδή αμυντική σταθερότητα. Αυτό συνέβη επειδή ο Γιοβάνοβιτς έπαιξε με τρεις στόπερ μερικά δύσκολα ματς.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα να περιμένει: άλλωστε, όποιος το έκανε καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε αποτέλεσμα -ο Άρης π.χ.

Ο Γιοβάνοβιτς νομίζω ξέρει πως αν ο Ζίβκοβιτς κι ο Άκπομ βρουν κενούς χώρους, ο Παναθηναϊκός θα υποφέρει, αλλά αν δεν κάνουν το αγαπημένο τους σεριάνι με την μπάλα, δεν υπάρχουν πολλοί άλλοι να δημιουργήσουν κινδύνους. Ο Μπίσεσβαρ μόλις επέστρεψε, ο Κούρτιτς είναι κουρασμένος, ο Βιεϊρίνια λογικά ανέτοιμος, ο Μιτρίτσα παίζει μόνο ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στις στημένες φάσεις, αλλά κατά τα άλλα είναι μυστήριο…

Πριν το ματς αρχίσει η αίσθηση που έχω είναι ότι για να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει ένα γεμάτο ματς -ένα ματς στο οποίο θα υπάρξει πολύς ιδρώτας, πολύ ξόδεμα ενέργειας, πολύ τρέξιμο. Αν δούμε ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, η εμπειρία του ΠΑΟΚ μπορεί να μετρήσει καθοριστικά. Όπως και τα πολύ καλά του προηγούμενα στο ΠΑΟΑΚ. Κάποτε όποτε εμφανιζόταν σε αυτό έχανε, ακόμα κι αν χρειαζόταν να βάλει γκολ ο Βύντρα. Πλέον το γήπεδο αυτό είναι το αληθινό… εξοχικό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News