Καρπετόπουλος: «Εκπλήσσει ότι ο Φορτούνης είναι μεταξύ των παικτών που ο Μαρτίνς δεν θέλει»

Καρπετόπουλος: «Ηττήθηκε λόγω ανοησίας ο Άρης, έκανε το καλύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τις αποφάσεις Μαρτίνς για Φορτούνη στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Εκπλήσσει ότι ο Φορτούνης είναι μεταξύ των παικτών που σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μαρτίνς δεν θέλει: Δεν θα το έλεγα. Ο Φορτούνης έρχεται από μία κακή χρονιά καθώς τραυματίστηκε κι άργησε να αναρρώσει: για την ακρίβεια δεν ανάρρωσε ποτέ διότι μέχρι το τέλος της σεζόν οι εμφανίσεις του ήταν ελάχιστες και καθόλου πειστικές.

Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του ένα δίλημμα: να επικεντρώσει την δουλειά του στην πιθανότητα να φέρει τον Φορτούνη σε φόρμα ή να τον αφήσει στην άκρη και να κοιτάξει να μοντάρει σε χρόνο – ρεκόρ μια ομάδα για να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με παίκτες χωρίς προβλήματα.

Φαίνεται ότι προτιμά το δεύτερο. Είναι παράλογο; Δε νομίζω. Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας απαντήσει με ειλικρίνεια σε μία απλή ερώτηση: αν άλλαζε προπονητή ο Ολυμπιακός πόσες άραγε πιθανότητες θα υπήρχαν ο καινούριος να έλεγε ότι θα ποντάρει τις τύχες της ομάδας καλοκαιριάτικα στον Φορτούνη; Στον φετινό Φορτούνη νομίζω δύσκολα θα πόνταρε προπονητής καλοκαιριάτικα.

…Τελείωσε λοιπόν ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό: Χθες βράδυ ο Μοντέστο δήλωσε πως κατά την γνώμη του ένα «διαζύγιο» θα ήταν και για τον παίκτη και για την ομάδα η καλύτερη λύση – ίσως ο Κορσικανός, που κατά τ’ άλλα φεύγει, να έχει δίκιο, αλλά αν ο παίκτης δεν πει αντίο και δεν ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του, εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι μακρύ και δύσκολο για όλους. Και όσο και αν ακούγεται παράξενο, ο Ολυμπιακός σήμερα έχει πιο μεγάλες προτεραιότητες μπροστά από το θέμα του Φορτούνη. Θα συνιστούσα υπομονή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News