Καρπετόπουλος: «Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε στη Λεωφόρο»

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και την… φασαρία που έκανε η Ενωση για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Πιο θεαματικό και από το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ(2-1) είναι ο χαμός που έγινε μετά. Η ΑΕΚ φωνάζει δύο μέρες για τη διαιτησία του Βούλγαρου Κουλμπάκοφ που έδωσε στον ΠΑΟ δυο πέναλτι με τα οποία σκοράροντας έφτασε στη νίκη.

Ας πούμε ότι οι φάσεις είναι δύσκολες και ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε –πράγμα που δεν πιστεύω. Αλλά έχει ενδιαφέρον τι ζητάει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με μία ανακοίνωση που έβγαλε η ΑΕΚ ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει να μην έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι διαιτητές που ήρθαν εδώ και διεύθυναν ματς την τελευταία διετία γιατί όπως λέει τους επηρεάζει «το παρεάκι του Μαρκ Κλάτενμπεργκ», που είναι ο πρώην αρχιδιαιτητής. Πρώτα από όλα στο παρεάκι αυτό ανήκει κι ο Στηβ Μπένετ, που έφερε τον Κουλμπάκοφ και που χάρη στην ψήφο της ΑΕΚ έγινε αρχιδιαιτητής!

Το αίτημα της ΑΕΚ να μην έρχονται διαιτητές που έφερνε ο Κλάτενμπεργκ έχει ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να μας πει που υπάρχουν άλλοι διαιτητές: οι ξένοι που έρχονται για να έρχονται πρέπει να είναι διεθνείς διαιτητές και διαθέσιμοι. Τέτοιοι πολλοί δεν υπάρχουν.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ζητήσει να της δώσουν μια λίστα για να εγκρίνει ποιους θέλει, αλλά αυτό είναι μάλλον υπερβολικό, ακόμα και για την ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.

Οπότε μάλλον θα μπορούσε να ζητήσει κάτι άλλο: να φύγουν από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ όσοι είναι υπεύθυνοι για τον ορισμό του Κουλμπάκοφ, που την κατέστρεψε. Ποιοι τον έφεραν τον Βούλγαρο; Ο Μπαλτάκος που άλλαξε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και φυσικά ο Μπένετ. Αλλά η ΑΕΚ δεν το λέει. Κι απορώ γιατί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News