Καρπετόπουλος: «Δε χρειάζονται πιέσεις και υποδείξεις στον Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές»

Άξιοι της μοίρας μας, αν χαθεί το «πρόζεκτ Γιοβάνοβιτς»!

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Sportday» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη λανθασμένη κριτική που ο ίδιος δέχεται επειδή καθυστερεί να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός καθυστερεί για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο να κάνει τις κινήσεις του παρά το γεγονός ότι τις έχει μεγάλη ανάγκη. Όπως και το καλοκαίρι έτσι και τώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μια συγκεκριμένη τακτική και δεν πρόκειται να την αλλάξει ό,τι και να λέει ο καθένας.

Μάλιστα ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» στάθηκε στο γεγονός, ότι ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γι’ αυτό το λόγο δε χρειάζονται υποδείξεις και πιέσεις για τις κινήσεις που χρειάζονται.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«H άνοδος της ΑΕΚ οφείλεται σε τρεις τουλάχιστον λόγους. Η ΑΕΚ έχει έδρα. Ο δεύτερος λόγος είναι η καλύτερη συμπεριφορά που έχει φέτος στα ντέρμπι. Ο τρίτος (και ίσως ο σημαντικότερος) είναι το παιχνίδι της: Η ΑΕΚ παίζει σαν υποψήφια πρωταθλήτρια – αγαπάει την πρωτοβουλία, πρεσάρει, δημιουργεί κι έχει ένα παιχνίδι που ταιριάζει στους πολλούς επιθετικούς της.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρώτα απ’όλα κάτι που δεν έχουν οι άλλοι: παραπάνω βαθμούς. Όλοι υπογραμίζουν την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά δεν χρειάζονται ούτε πιέσεις στον Γιοβάνοβιτς να κάνει γρήγορα μεταγραφές, ούτε υποδείξεις: Ο Ιβάν έχει αποδείξει ότι ξέρει τι θα πει πρωταθλητισμός και πως γίντεαι.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να διαχειριστεί μία κρίση αποτελεσμάτων. Η ομάδα του δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά: Κατά την γνώμη μου χρειάζεται απλά να ξαναβρεί αγωνιστική ένταση και τρεξίματα. Έχασε στο ντέρμπι, αλλά όχι επειδή υπέφερε από την ΑΕΚ: Σε τρεις φάσεις κρίθηκαν όλα. Αν αγωνιστεί έτσι στα ντέρμπι που έρχονται, δεν είναι δεδομένο πως θα ηττηθεί. Ίσα – ίσα. Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οι μικρότεροι. Αλλά λύνεται και ευκολότερα νομίζω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News